BGSZC Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakgimnáziuma

  

  

 

ÚJ ÓRAREND ITT MEGTEKINTHETŐ!

2017. 10. 09-től érvényes

(Chrome böngészővel biztosan működik)

  

    

  

LABEL FRANCE ÉDUCATION MINŐSÉGI DÍJAT KAPOTT A HUNFALVY

    

  

nyelvvizsga arány magas nemzetközi kapcsolatok diákélet
   
rangsor miniszteri oklevél jó elhelyezkedés

       

Rólunk

Nomen est omen - 130 éve Budapest szívében

A Hunfalvy 130 éves múlttal rendelkező iskola, amelyet a névadó (magyar tudományos földrajz megalapítója) javaslatára alapított a főváros, és azóta is változatlanul közgazdasági-kereskedelmi képzést nyújt Budán, a Duna partjától néhány méterre. A név kötelez...

A Hunfalvy Budapest legjobb szakgimnáziuma 2016-ban

A HVG 2016-os vizsgálata és összeállítása alapján a Hunfalvy Budapest legjobb szakgimnáziuma a kompetenciamérésen és az érettségin elért eredmények alapján.

A 120 éves lépcsőház
Mindennapok 2015

Baránszky Jób László, iskolánk volt tanára (1923-1945)

„...a Ponty utca áll, hátat fordítva a főváros zsivajgó tereinek, utcáinak, mulatóhelyeinek és parlamentjének. Mint valami biztos gálya. Tornyos orrát a Vár felé fordítva, a Szalag utca és a Ponty utca szögén. Kissé talán konzervatív módon, az öreg Vízivárosban, de a magyar múlt felé fordulva tántoríthatatlan hűséggel.”

Legújabb híreink

Franciaországban a halálbüntetés eltörlésének évfordulóját október 10-én ünneplik.

2017. október 9-én gyàrlàtogatàson vettek részt diàkjaink a 9. E, a 11. A, a 12. A és a 12. E osztàlyból. Először az ajkai üvegmanufaktúra termelési folyamatàba pillanthattunk be.

Mészáros Zoltán 11.e osztályos diákunk kapott ösztöndíjat Németország Külügyminisztériuma által támogatott Deutschlandplus programban.