BGSZC Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakgimnáziuma

  

  

 8. OSZTÁLYOS SZÓBELI FELVÉTELI RÉSZLETEI IDE KATTINTVA OLVASHATÓAK 

 

ÓRAREND ITT MEGTEKINTHETŐ!

2017. 10. 9-től érvényes, 2018. 02. 14-én frissítve

  

ÁLLÁSHIRDETÉS

Takarító

    

  

LABEL FRANCE ÉDUCATION MINŐSÉGI DÍJAT KAPOTT A HUNFALVY

    

  

nyelvvizsga arány magas nemzetközi kapcsolatok diákélet
   
rangsor miniszteri oklevél jó elhelyezkedés

       

Rólunk

Nomen est omen - 130 éve Budapest szívében

A Hunfalvy 130 éves múlttal rendelkező iskola, amelyet a névadó (magyar tudományos földrajz megalapítója) javaslatára alapított a főváros, és azóta is változatlanul közgazdasági-kereskedelmi képzést nyújt Budán, a Duna partjától néhány méterre. A név kötelez...

A Hunfalvy Budapest legjobb szakgimnáziuma 2016-ban

A HVG 2016-os vizsgálata és összeállítása alapján a Hunfalvy Budapest legjobb szakgimnáziuma a kompetenciamérésen és az érettségin elért eredmények alapján.

A 120 éves lépcsőház
Mindennapok 2015

Baránszky Jób László, iskolánk volt tanára (1923-1945)

„...a Ponty utca áll, hátat fordítva a főváros zsivajgó tereinek, utcáinak, mulatóhelyeinek és parlamentjének. Mint valami biztos gálya. Tornyos orrát a Vár felé fordítva, a Szalag utca és a Ponty utca szögén. Kissé talán konzervatív módon, az öreg Vízivárosban, de a magyar múlt felé fordulva tántoríthatatlan hűséggel.”

Legújabb híreink

2018. január 27-én, szombaton megrendezésre került az első középiskolai Japán Nap, amelynek szervezését és a hely biztosítását ezúttal iskolánk végezte.
FOTÓK

Január 24-én nagyszabású francia nyelvű tollbamondás vetélkedőt bonyolítottunk le egy nemzetközi szervezet, a Rotary szervezésében.

Az előző napokban ciprusi diákokat, tanárokat fogadtunk a Hunfalvyban. Már nagyon vártuk őket, hiszen ez az első közös diákcserénk befejező momentuma volt.