Legújabb híreink

"Szeptember végén, október elején elkezdjük a próbákat – meséli egy érintett – bejövünk 0. órára és gyakorolunk. Félévnyi próba kell hozzá..."

„A KépMás projekt egy kollektív, összművészeti előadás létrehozását tűzte ki célul, amelyben 3 tehetséges, fogyatékkal élő fiatal nő játszik egy színpadon 2 fiatal színésznővel; a női identitás különböző és hasonló megélésének aspektusairól.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2018. november 19-23. között szervezte meg az Őszi Pedagógiai Napokat.

Iskolánkban egészségnapot rendeztünk. Külsős előadók érdekes, megkapó és élethű előadásait hallgathattuk a szenvedélybetegségekről (drog, alkohol), a fogyatékkal élők problémáiról, az egészséges életmódról, és az életmentésről.

Az ökoiskolai tevékenységeink között 2018 őszén, november végéig kupakgyűjtést szervezünk.

3 meccs, 3 győzelem a Budavári Diákolimpián

Több hónap óta tartó egyeztetések után együttműködési megállapodást kötött a Hunfalvy és a moszkvai Shkola "Intellektual" ( http://new.sch-int.ru/ ).

2018 szeptember végére harmadik lépcsőben befejeződött a második emeleti lány mosdó teljes felújítása. 

Az észak-rajna-vesztfáliai tanulmányi versenyen – melynek címe: „Találkozás Kelet-Európával”, - Magyarországot Rácz József, a Hunfalvy tanulója képviselte, aki első helyezést ért el.

ENSZAF SZÓFIA, iskolánk tanulója is vehette oklevelét az orosz nyelvből elért 2. helyezéséért dr. Maruzsa Zoltántól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közoktatásért felelős helyettes államtitkárától.

Pankotai Beáta, Kákonyi Lucia, Csókáné Török Orsolya, Lik Melinda és Németh Violetta tanárnők és Eőri János tanár úr a tegnap esti pedagógusnapi ünnepségen vették át díjukat a Vígszínházban. Mindegyikük a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum „ENGEDD, HOGY CSINÁLJAM ÉS MEGÉRTEM” című módszertani pályázatán nyertek díjat a kiemelt pályaművükért!