Legújabb híreink

CSEKE PÉTER (iskolánk volt diákja 1968-1972) Kossuth-díjat kapott

A fiatal Hunfalvy Jánost az 1848-as események is magukkal ragadják.

ERASMUS+   2021-27
EURÓPA AJTAJA MÉG NAGYOBBRA NYÍLIK  A HUNFALVYS DIÁKOK, TANÁROK ELŐTT

Boldog karácsonyt kívánnak a Hunfalvy technikai dolgozói!

Advent első vasárnapjára a Hunfalvy épülete is ünnepibe öltözett ... de nagyon furcsa hangulatban a nagy ürességben, Hunfalvy is hiába várja, hogy valaki reggelenként megdörzsölje az orrát ...

  

2020. november 16-tól teljesen online módon tanítunk, pedagógusok, diákok saját otthonukban dolgoznak az iskola által kialakított protokoll szerint.

Ich habe einen Traum - I have a dream E-Book-Projekt des Auswärtigen Amts által meghirdetett nemzetközi pályázaton Kovács- Hajdu Sára 10.e osztályos diákunk német nyelvű írása is megjelenik 2020. decemberében az e-könyvben. Tanára: Cseh Zsuzsanna. Gratulálunk!

Elindult az iskola épületének felúíjtása, amely során a bejárat, illetve Ponty utcai homlokzat nyeri vissza eredeti szépségét.

A 2019/20-as matematika OKTV-n közel 800-an indultak, ahol a végső 50-es országos döntőbe 4 hunfalvys jutott be.

Közgazdasági ismeretek országos tanulmányi verseny
5. hely Fodor Balázs 12.f
25. hely Báti Benedek 12. d

   

2020. június 15-16-án a ballagást, illetve az évzárót is igyekeztünk pótolni, így a végzősök közül a következő diákok kaptak dicséretet az elmúlt 4-5 év teljesítményei alapján. A paletta színes: tanulmányi eredmény, sport, közösségi munka, versenyek, stb.

A mostani helyzetre való tekintettel nem rendezik meg a Sziporka országos egyenletmegoldó verseny élő döntőjét, ezért az eddigi 3 forduló alapján hirdettek a szervezők végeredményt.