Legújabb híreink

Idén immár 25. alkalommal került megrendezésre a magyarországi japánul tanulók legfontosabb eseménye, a Japán nyelvi szónokverseny.

2018. január 27-én, szombaton megrendezésre került az első középiskolai Japán Nap, amelynek szervezését és a hely biztosítását ezúttal iskolánk végezte.
FOTÓK

Január 24-én nagyszabású francia nyelvű tollbamondás vetélkedőt bonyolítottunk le egy nemzetközi szervezet, a Rotary szervezésében.

Az előző napokban ciprusi diákokat, tanárokat fogadtunk a Hunfalvyban. Már nagyon vártuk őket, hiszen ez az első közös diákcserénk befejező momentuma volt.

Partnertalálkozó Dublinban
A 2017 decemberében, Dublinban megrendezett Student Voice projekttalálkozón két tanárunk: Eőri János és Kőnigné Pénzes Edit vett részt.

A Budavári Önkormányzat beruházásában teljesen átalakították a Vár tövében fekvő park elavult sportpályáját. A töredezett beton helyett gumiborítást kapott a pálya, kültéri fitnesz-eszközöket helyeztek ki.

November 16-án  a kanadai nagykövetség ajánlásával egy kanadai inuit diák és egy tanár látogatott iskolánkba a Wapikoni Mobile képviseletében.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2017. november 13-17. között szervezte meg az Őszi Pedagógiai Napokat, amelynek kiemelt témái az intézményfejlesztés, a pedagógiai innovációk, az eredményes tanulás.

Iskolánk 12.d osztálya, illetve a 12.e1 csoport tanulói 2017. november 13-án látogatást tettek a Paksi Atomerőműben. 

A BGSZC Teleki Blanka Közgazdasági Szakgimnáziuma második alkalommal hirdetett természettudományi versenyt november tizedikére.