Legújabb híreink

Iskolánkban egészségnapot rendeztünk. Külsős előadók érdekes, megkapó és élethű előadásait hallgathattuk a szenvedélybetegségekről (drog, alkohol), a fogyatékkal élők problémáiról, az egészséges életmódról, és az életmentésről.

Az ökoiskolai tevékenységeink között 2018 őszén, november végéig kupakgyűjtést szervezünk.

3 meccs, 3 győzelem a Budavári Diákolimpián

Több hónap óta tartó egyeztetések után együttműködési megállapodást kötött a Hunfalvy és a moszkvai Shkola "Intellektual" ( http://new.sch-int.ru/ ).

2018 szeptember végére harmadik lépcsőben befejeződött a második emeleti lány mosdó teljes felújítása. 

Az észak-rajna-vesztfáliai tanulmányi versenyen – melynek címe: „Találkozás Kelet-Európával”, - Magyarországot Rácz József, a Hunfalvy tanulója képviselte, aki első helyezést ért el.

ENSZAF SZÓFIA, iskolánk tanulója is vehette oklevelét az orosz nyelvből elért 2. helyezéséért dr. Maruzsa Zoltántól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közoktatásért felelős helyettes államtitkárától.

Pankotai Beáta, Kákonyi Lucia, Csókáné Török Orsolya, Lik Melinda és Németh Violetta tanárnők és Eőri János tanár úr a tegnap esti pedagógusnapi ünnepségen vették át díjukat a Vígszínházban. Mindegyikük a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum „ENGEDD, HOGY CSINÁLJAM ÉS MEGÉRTEM” című módszertani pályázatán nyertek díjat a kiemelt pályaművükért!


A ciprusi iskolával a közös diákcserén megvalósított projektünk : "CONNAITRE ET FAIRE CONNAITRE SON PATRIMOINE CULTUREL” címmel elnyerte a Minősített eTwinning Projekt címet! A projekt vezetője Béládi Magdolna tanárnő.

Négy hunfalvys diák és Nyeste tanár úr vett részt a kilencedik "Overseas Children's Japan Experience Program"-on, amely a világon japánul tanuló gyermekek nyelvi hálózatát támogatja.

Világszerte ünneplik  április 22-én a Föld Napját. Örökös Öko-Iskola lévén mi is a szívünkön viseljük bolygónk sorsát. Bár egész évben szervezünk öko-programokat, de ezen a héten egy egész programsorozatot tűztünk műsorunkra.

Idén immár 25. alkalommal került megrendezésre a magyarországi japánul tanulók legfontosabb eseménye, a Japán nyelvi szónokverseny.