Legújabb híreink

ENSZAF SZÓFIA, iskolánk tanulója is vehette oklevelét az orosz nyelvből elért 2. helyezéséért dr. Maruzsa Zoltántól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közoktatásért felelős helyettes államtitkárától.

Pankotai Beáta, Kákonyi Lucia, Csókáné Török Orsolya, Lik Melinda és Németh Violetta tanárnők és Eőri János tanár úr a tegnap esti pedagógusnapi ünnepségen vették át díjukat a Vígszínházban. Mindegyikük a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum „ENGEDD, HOGY CSINÁLJAM ÉS MEGÉRTEM” című módszertani pályázatán nyertek díjat a kiemelt pályaművükért!


A ciprusi iskolával a közös diákcserén megvalósított projektünk : "CONNAITRE ET FAIRE CONNAITRE SON PATRIMOINE CULTUREL” címmel elnyerte a Minősített eTwinning Projekt címet! A projekt vezetője Béládi Magdolna tanárnő.

Négy hunfalvys diák és Nyeste tanár úr vett részt a kilencedik "Overseas Children's Japan Experience Program"-on, amely a világon japánul tanuló gyermekek nyelvi hálózatát támogatja.

Világszerte ünneplik  április 22-én a Föld Napját. Örökös Öko-Iskola lévén mi is a szívünkön viseljük bolygónk sorsát. Bár egész évben szervezünk öko-programokat, de ezen a héten egy egész programsorozatot tűztünk műsorunkra.

Idén immár 25. alkalommal került megrendezésre a magyarországi japánul tanulók legfontosabb eseménye, a Japán nyelvi szónokverseny.

2018. január 27-én, szombaton megrendezésre került az első középiskolai Japán Nap, amelynek szervezését és a hely biztosítását ezúttal iskolánk végezte.
FOTÓK

Január 24-én nagyszabású francia nyelvű tollbamondás vetélkedőt bonyolítottunk le egy nemzetközi szervezet, a Rotary szervezésében.

Az előző napokban ciprusi diákokat, tanárokat fogadtunk a Hunfalvyban. Már nagyon vártuk őket, hiszen ez az első közös diákcserénk befejező momentuma volt.

Partnertalálkozó Dublinban
A 2017 decemberében, Dublinban megrendezett Student Voice projekttalálkozón két tanárunk: Eőri János és Kőnigné Pénzes Edit vett részt.

A Budavári Önkormányzat beruházásában teljesen átalakították a Vár tövében fekvő park elavult sportpályáját. A töredezett beton helyett gumiborítást kapott a pálya, kültéri fitnesz-eszközöket helyeztek ki.