Hunfalvys sport

"A Hunfalvyból 2 csapatunkkal vettünk részt a BGSZC Varga István SZG által szervezett centrumos röplabda tornán.

Kosaras fiaink rendkívül ügyesek voltak! A kerületi bajnokságon kívül, a budai régió középiskolásai között rendezett tornán is megszerezték az első helyezést.

Iskolánkban az Európai Diáksport Napján a testnevelési órákon résztvevő tanulóinkhoz csatlakoztak az iskola több osztályának a tanulói és tanárai is.

3 meccs, 3 győzelem a Budavári Diákolimpián

Hagyományteremtő eseményként a Hunfalvy sportnapot szervezett a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum iskoláinak. A versenyre 10 iskola fogadta el a meghívást. A csapatok streetballban és röplabdában csaptak összesportszerű körülmények között.

2015. október 10-én iskolánk két tanulója, Farkas Norbert (11.d) és Dénes Domonkos (13.f) a korcsoportjukban a Budapesti Asztalitenisz Csapatbajnokság versenyén első helyezést értek el.

2015. szeptember 25-én csatlakoztunk a Magyar Diáksport Napja elnevezésű programhoz. Vállaltuk, hogy minden tanulónk 2015 métert fut.

A Budavári Rendőrakadémia sportvetélkedő 2015. szeptember 23-án és 24-én került megrendezésre. A Hunfalvyt két lány és négy fiú képviselte. Hét első kerületi iskola és egy rendőrcsapat nevezett a versenyre, melyet az atlétikai felmérésünkről jól ismert Czakó utcai Sportpályán gyönyörű időben rendezett meg az I. kerületi Rendőrkapitányság.