Legújabb híreink

A Budavári Önkormányzat beruházásában teljesen átalakították a Vár tövében fekvő park elavult sportpályáját. A töredezett beton helyett gumiborítást kapott a pálya, kültéri fitnesz-eszközöket helyeztek ki.

November 16-án  a kanadai nagykövetség ajánlásával egy kanadai inuit diák és egy tanár látogatott iskolánkba a Wapikoni Mobile képviseletében.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2017. november 13-17. között szervezte meg az Őszi Pedagógiai Napokat, amelynek kiemelt témái az intézményfejlesztés, a pedagógiai innovációk, az eredményes tanulás.

Iskolánk 12.d osztálya, illetve a 12.e1 csoport tanulói 2017. november 13-án látogatást tettek a Paksi Atomerőműben. 

A BGSZC Teleki Blanka Közgazdasági Szakgimnáziuma második alkalommal hirdetett természettudományi versenyt november tizedikére.

Iskolánk a ZfA (Zentralstelle für das Auslandschulwesen) kérésére 2016 februárjában részt vett egy új DSD vizsgatípus, a DSD I Pro feladatainak tesztelésében.

A Dualizmus öröksége című vetélkedőn 15 csapat vett részt a Hunfalvyból. A pályázati munkákat követően egy online tesztet töltöttek ki, így 6 csapat jutott a 2017. november 9-én megrendezett döntőbe, ami előtt még délelőtt tettünk egy közös látogatást a Nemzeti Múzeumba is.