Eredményeink

Miniszteri elismerés

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott 2014 októberében a Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakközépiskolának a "kiváló pedagógiai tevékenységünk" elismeréseként.

Tanulmányi versenyek

Diákjaink évek óta folyamatosan kiemelkedően szerepeltek az országos illetve budapesti tanulmányi versenyeken: több tantárgyból is  bejutnak az Országos Középiskolai tanulmányi Verseny utolsó, országos döntőjébe. 2014-ben Szendi Zsombor orosz nyelvből lett 1. helyezett.  

Toronymagasan az országos átlag felett a kompetenciamérésen

2017-ben is sor  került az országos kompetenciamérés lebonyolítására, a tizedik évfolyamon a tanulók szövegértési képességének és matematikai eszköztudásának értékelésére. 

Érettségi

A 2018. évi tavaszi érettségi időszakban a hunfalvys diákok KIEMELKEDŐEN TELJESÍTETTEK: a végzős osztályok középszintű és emelt szintű összesített átlaga 4,12 lett, az országos 3,57-tel szemben.

Szakmai képzés

Magas színvonalú, sikeres közgazdasági szakmai képzésünk eredményeképpen 2015-ben az országos közgazdasági tanulmányi verseny országos 30-as döntőjébe 8 hunfalvys jutott, és végül az első három helyezett is hunfalvys lett.

Örökös Ökoiskola

2014. december 13-án Plánk Tibor igazgató úr vette át a díszoklevelet, amelyet Czunyiné dr. Bertalan Judit, köznevelésért felelős államtitkár (EMMI) és Dr. Simon Attila István, közigazgatási államtitkár (FM) adományozott iskolánknak.