BGSZC Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

  

Kedves 8. osztályosok!

A végleges felvételi lista felkerült a honlapunkra.

2024.04.26.

Plánk Tibor, igazgató

    

 

Álláshirdetések

Facebook oldalunk

   

nyelvvizsga arány magas nemzetközi kapcsolatok diákélet
   
rangsor miniszteri oklevél jó elhelyezkedés

       

Iskolánkról

Nomen est omen - 140 éve Budapest szívében

A Hunfalvy 140 éves múlttal rendelkező iskola, amelyet a névadó (magyar tudományos földrajz megalapítója) javaslatára alapított a főváros, és azóta is változatlanul közgazdasági-kereskedelmi képzést nyújt Budán, a Duna partjától néhány méterre. A név kötelez...

A Hunfalvy Budapest legjobb technikuma 2023-ban

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közhiteles adatai alapján 2023-ban a Hunfalvy Budapest legjobb technikuma a tanulók eredményei alapján.

Baránszky Jób László, iskolánk volt tanára (1923-1945)

„...a Ponty utca áll, hátat fordítva a főváros zsivajgó tereinek, utcáinak, mulatóhelyeinek és parlamentjének. Mint valami biztos gálya. Tornyos orrát a Vár felé fordítva, a Szalag utca és a Ponty utca szögén. Kissé talán konzervatív módon, az öreg Vízivárosban, de a magyar múlt felé fordulva tántoríthatatlan hűséggel.”

Legújabb híreink

Decemberben a 2023/2024-es Futsal Diákolimpia Budapesti szakaszában vitézkedtek diákjaink.

A Katona József Könyvtár, a Europe Direct Bács-Kiskun és a Szegedi Egyetem Germán Filológiai Intézete EURÓPA IFJÚ KÖLTŐJE műfordító versenyen 2. helyezést ért el Füzi Erna 9.ekny, különdíjban részesült Berkes Kristóf 9.ekny és Kovács Benedek 10.c osztályos tanuló. Gratulálunk!