Legújabb híreink

(A BGSZC Teleki Blanka Szakgimnáziumban) 
Az első körben egy pénzügyi és általános gazdasági tudást mérő feladatsort kellett megoldaniuk a csapatoknak 50 perc alatt. Az elérhető 75 pontból a csapat 71 pontot kapott.

A Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat ismét rekord évnek néz elébe, nemcsak a legtöbb helyszínen rendeznek versenyt, hanem létszámban is minden korábbi évet felülmúlva már eddig több mint 9000 résztvevő regisztrált a versenyekre.

Lány focicsapatunk a döntőben Varga László tanár úr vezetésével vett részt. A torna a Kocsis Sándor Sportközpontban került megrendezésre.

A találkozó témája: a tanulók hangja projekt és a tanulóközpontú nevelés.

Ismert, ismeretlen hősöknek állít emléket IN MEMORIAM című Erasmus projektünk Franciaország, Magyarország, Lengyelország és Spanyolország részvételével. 2017. március 4-11. között került sor az első mobilitásra Alicanteban.

Fotóalbum
Iskolánk több évtizedes hagyományát őrizve, ismét meghirdette a közgazdasági munkaközösség az Év ifjú közgazdásza versenyt.  

2017. március 8-án rendeztük a hagyományos iskolai szavalóversenyünket.
Fotóalbum 

A Harsányi János Szakgimnázium másodszor rendezett komplex természettudományi versenyt, melynek során a csoportosan dolgozó tanulók földrajz, biológia, fizika, kémia, matematika és informatika témájú feladatokat oldottak meg.

A 9. fkny osztály Rejtő Jenő Vesztegzár a Grand Hotelben című művének színpadi feldolgozását adta elő.

A „Tanulj SzakMÁt!” elnevezésű pályaorientációs és szakképzési börzét Budapest Főváros Kormányhivatala március 7-én rendezte meg, amelyen iskolánk is résztvett.

A 9. bkny drámabemutatója 2017. március 3-án egy órakor és fél hatkor volt.
A fotóalbum ide kattintva érhető el.